Over Zorgboerderij Ons Thuis

Mijn naam is Steffie Verhagen en ben de oprichtster van zorgboerderij Ons Thuis. Natuurlijk doe ik dit niet allemaal alleen en heb ik veel hulp en steun van mijn man Stephan Verhagen. Samen met onze 4 kinderen gaan we dit mooie avontuur aan. Mijn opa en oma hebben vroeger dit huis en de gebouwen gebouwd en mijn moeder is hier opgegroeid. Sinds 2011 wonen Stephan en ik in dit huis en het is daarom extra speciaal om hier onze zorgboerderij te starten. Alles omtrent de zorgboerderij hebben wij duurzaam en energieneutraal gebouwd, qua isolatie, warmtepomp en zonnepanelen. Wij hadden hier altijd wat hobbydieren zoals een hond, katten, schapen, kippen, konijnen en een pauw. In 2006 heb ik de opleiding tot paraveterinair afgerond, echter ben ik nooit als dierenartsassistente aan het werk gegaan en ben ik meteen door gaan studeren voor HBO verpleegkunde. Ik ben ruim 13 jaar werkzaam geweest als HBO verpleegkundige in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Nu is het voor mij het juiste moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan en een andere tak van de zorg in te gaan. Voor mij valt nu alles samen. De zorg voor mensen, natuur en het verzorgen van de dieren. Ik heb ontzettend veel zin om zorgboerderij Ons Thuis tot een fijn ‘thuis’ te maken voor onze gasten.  

Lees voor meer informatie onze website of Download onze Flyer Zorgboerderij Ons Thuis.

Zorgboerderij Ons Thuis